fbpx

1 an de Blogul de corporatiști: cele mai citite articole

blogul de corporatisti

De ce te-ar interesa?

La un an de Blogul de corporatiști mi-am zis că e un moment bun să mă uit înapoi și să văd ce conținut a trezit cel mai mare interes. Dacă vrei să vezi ce îi atrage pe corporatiștii ce întâmplător (sau nu) au ajuns pe blogul meu, iată o bună ocazie.

Cum a pornit totul

Am început proiectul Blogul de corporatiști mai mult ca un exercițiu de dezvoltare, simțind că zona asta de online e un blind spot pentru mine. N-am pornit cu cine știe ce așteptări. Mă gândeam ca măcar câțiva dintre prietenii de pe Facebook să arunce o privire pe câteva dintre articole și, eventual, să-mi dea un feedback. De aceea, cei aproape 20,000 de vizitatori unici de până acum sunt mai mult decât speram la început, mai ales ținând cont că n-am făcut cine știe ce investiții în reclame care să atragă un trafic masiv.

Am studiat câteva luni bune diverse materiale și cursuri pe net despre cum să-ți faci un blog. Chiar am creat un site de probă în engleză, unde mi-am făcut un pic mâna, cum se spune. Apoi m-am decis într-un final la temă, hotărându-mă să mă iau pe mine ca reper (da, știu, e un pic de egocentrism aici 😛). Astfel mi-am ales subiecte despre care oricum aș fi vrut să aflu eu însumi mai multe. Le-am grupat în 3 categorii mari: Business, Știință și tehnologie și Lifestyle.

Au urmat apoi și alte sub-proiecte, tot sub umbrela Blogului de corporatiști:

  • Newsletter-ul lui Sandu: un mesaj săptămânal trimis pe mail în fiecare luni dimineață cu cele mai interesante știri din săptămâna care tocmai s-a încheiat
  • România Out of Office: un podcast despre carieră și viața în afara ei, care a ajuns să fie prezent în topul notorietății din studiul realizat de BRAT și Banca Transilvania cu sprijinul THINKDIGITAL!
  • Cele mai tari reclame: un grup de Facebook unde împărtășim reclame faine

Iată, așadar, care a fost conținutul cel mai consumat sub umbrela Blogului de corporatiști: 

Cele mai citite 7 articole de pe Blogul de corporatiști

7.

6.

5.

4.

3.

2.

1.

Cele mai ascultate 5 episoade din podcastul România Out of Office

5.

4.

3.

2.

1.

Cele mai citite 3 mesaje din Newsletter-ul lui Sandu

Mulțumesc că mă citești și, dacă ai vreun sfat sau mesaj să-mi transmiți, nu ezita să comentezi mai jos. Să auzim de bine!

Spune-le și altora:

5 1 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x