fbpx

2 show-uri Netflix pe care trebuie să le vezi zilele astea

Netflix

Dacă ai chef de râs și parcă nu te-ai apuca de un film lung, am eu 2 recomandări pentru tine pe Netflix. 

În primul rând, trebuie să-l vezi pe probabil cel mai cunoscut standup comedian din lume, Jerry Seinfeld. Nu-ți ascund că sunt un mare fan al serialului său din anii ’90, așa cum am scris aici. L-am văzut și live acum vreo câțiva ani la Atlantic City și pot spune că a fost o experiență memorabilă.

Noul său Netflix special se cheamă 23 Hours to Kill. Durează cam 1 oră cu totul, deci merge perfect într-o seară în care deja s-a făcut cam târziu și mâine trebuie să te trezești devreme.

Clar umorul este subiectiv, dar ce face Seinfeld este fix cum îmi place mie. Am râs cu poftă de mai multe ori și mi s-a părut unul dintre cele mai bune numere de standup de pe Netflix. Eu zic că merită să încerci, chiar dacă nu ești un mare fan de standup. Sunt curios cum ți se pare.

Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill | Official Trailer | Netflix

A doua recomandare este un show cu totul deosebit: Middleditch & Schwartz. Ăsta este perfect pentru toți prietenii mei care mă întreabă ce este mai exact long form impro, despre care tot postez pe Facebook când avem show cu Trupa All In. Pe scurt, toate scenele și personajele sunt inventate pe loc, pornind de la niște sugestii din public. Nimic nu este scris dinainte. Pe bune!

Improvizația este foarte greu de transpus la televizor, pentru că se bazează mult pe interacțiunea dintre public și improvizatori. Dacă nu ești acolo să simți energia creată, e mai complicat să te bucuri de experiență.

De aceea, recunosc că am fost un pic sceptic înainte de primul episod din Middleditch & Schwartz. Dar, după ce i-am văzut pe cei doi, m-am convins că improvizația long form poate să fie super amuzantă și la televizor.

Cred că show-ul lor este o reclamă extrem de reușită pentru fenomenul improvizației. Dacă n-ai fost niciodată la un show de impro, eu zic că n-ai ce pierde dacă urmărești show-ul băieților ăștia doi. Poți măcar să-ți faci o părere dacă îți place sau nu genul ăsta de umor.

Doar mare atenție: dacă te prinde, crează dependență și o să vrei să vezi și altele! 😝 Când se deschid teatrele, vei avea la dispoziție mai multe opțiuni și în București, doar să le cauți. Și poate în curând vom avea și la TV mai multe astfel de show-uri, urmând drumul deschis de Middleditch & Schwartz.

Să-mi scrii în comentarii cum ți s-a părut, după ce te uiți!

Middleditch & Schwartz | Official Trailer | Netflix Improv Comedy Specials

Spune-le și altora:

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x