fbpx

Câștigă două locuri la următorul zbor în spațiu!

zbor in spatiu

Nu e glumă, e pe bune! Richard Branson, proaspăt întors din zborul sub-orbital, a lansat o tombolă globală având ca premiu două bilete la unul din primele zboruri comerciale la limita atmosferei Pământului.

Valoarea aproximativă a premiului în bani e 510,000 $. Totuși șansa de a avea o asemenea experiență și chiar de a intra în istorie e de neprețuit, cum ar spune Mastercard.

Iată și mesajul lui Branson:

Cât costă să te înscrii?

Nimic. Tare, nu? Bine, e și un catch: dacă vrei să ai mai multe șanse, faci o donație către organizația Space for Humanity între 5$ și 150$ și poți primi până la 2,000 de șanse.

Eu am donat 10$ și am primit 20 de șanse! Știu că sunt probabil șanse mai mari să fiu lovit de un meteorit, dar totuși e ceva! Am 20 de șanse să merg în spațiu! Cât de tare e asta?! 😎

Dacă cumva se întâmplă să dea norocul peste tine și câștigi, s-ar putea să apară o problemă cu impozitul. Organizatorul nu ți-l plătește dacă nu ești din SUA. Eu am mers pe principiul că mai întâi să căștig și apoi văd eu…asta să fie problema!

Unde te înscrii?

Intră pe site-ul oficial aici. Să știi că am căutat pe net și nu e fake! 😉 Totuși, îți recomand să faci o verificare proprie înainte de a-ți da datele pe un site nou. E simplu: un search pe google ar trebui să fie suficient!

Înscrierile se pot face până la 1 septembrie 2021.

Succes! 

Spune-le și altora:

5 1 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x