fbpx

Cum am ajuns să scriu 100 de newslettere săptămânale

Newsletter-ul lui Sandu

Luni voi trimite al 100-lea newsletter săptămânal către abonați! Nu vreau (doar) să mă laud, dar pentru mine este important că am câștigat un pariu al consecvenței cu mine însumi.

Am început acest newsletter mai mult în joacă. Eram abonat la diverse newslettere interesante, dar toate erau extrem de lungi și îmi luau foarte mult timp să le parcurg.

Așa că mi-am zis să încerc eu să fac un newsletter pe gustul meu: o revistă a presei cu nu mai mult de 10 știri, în fiecare luni dimineață. Subiectele le strâng pe parcursul săptămânii: când dau peste un articol interesant, pun link-ul într-o notă pe telefon, iar în weekend fac selecția. De regulă evit subiecte ultra-discutate, că nu-mi propun să iau pâinea de la gură Andreei Esca 😂

Ce-mi iese mie la faza asta? Sunt mai conectat la realitate și îmi structurez mai bine informațiile la care sunt expus. Plus că mai fac trimitere și către unele articole scrise de mine pe blog, că na… mi se par interesante! 😄

Sincer, nu mă gândeam că voi ajunge să trimit 100 de newslettere săptămânale! Dar am văzut că sunt unii care par să deschidă mesajele de la mine în fiecare luni dimineață și asta m-a tot motivat să continui.

Nu știu cât voi mai continua și în ce direcție va merge acest proiect. Dar dacă ți se pare util, orice feedback îmi va da energie să-l duc mai departe. Apropo, am pus și un poll pe LinkedIn despre ce ți-ar plăcea să fie diferit la newsletterele pe care le citești acum. M-ar ajuta părerea ta.

Până una alta, dacă nu te-ai abonat încă, vezi aici mai multe detalii.

Spune-le și altora:

5 1 vote
Article Rating
Etichete:
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x