fbpx

Despre mineNumele meu din buletin este Adrian-Mihai Sandu. De aici și numele blogului: AMSandu. Atâta inspirație am avut, ce să-i faci?! 🙂 

De formație sunt un corporatist, căci titulatura de “economist” de pe diploma de la ASE nu mai pare să fie de actualitate. Am fost “spălat pe creier” de o multinațională imediat după ce am terminat facultatea. Și când spun “spălat pe creier”, nu o spun în sens peiorativ. Din contră, nu îmi imaginez cum aș fi putut să știu tot ce știu acum despre cum se face business adevărat, fără injecțiile de know-how primite de-a lungul anilor de la corporație.

Cariera mi-am construit-o pe structura de vânzări în FMCG (bunuri de larg consum), dar pe parcurs am ajuns să fac și alte funcțiuni (category management, strategie etc). Prin urmare, cred că cea mai bună descriere pentru experiența pe care o am este “commercial management”. Da, folosesc multă romgleză în blogul ăsta, dar sunt convins că mă înțelegeți 😛 Sunt pasionat de training-uri, fiind trainer de vânzări, dar și de soft skills. În plus, sunt practicant de teatru de improvizație, membru în Trupa All In.

După 14 ani de muncă prin corporații, am simțit nevoia să iau un an de pauză, pentru a ieși un pic din bula ce mă înconjura. N-am plecat în jurul lumii, dar mi-am luat timp să fac tot ce n-am avut timp înainte. Astfel am ajuns să fac și acest blog.

Cui se adresează blogul?

După cum scrie și în titlu, e un blog pentru corporatiști. Desigur, termenul e foarte generic – am mulți prieteni care sunt antreprenori, artiști etc, care sunt convins că vor găsi articole de interes pe aici. Scriu despre 3 teme mari: 
  • business: asta știu, asta scriu 
  • știință și tehnologie: pasiunea mea pentru cum se construiește viitorul 
  • lifestyle: ce se mai întâmplă în afara biroului – pentru cine mai iese câteodată 😉 

 

Contactează-mă!

Dacă vrei să iei legătura cu mine, ai la dispoziție pagina mea de contact sau rețelele sociale:

Despre mine
Despre mine
Despre mine

Scrie adresa ta de mail mai jos și află de la mine când postez articole noi sau diverse alte informații interesante

Politica de confidențialitate o găsești aici.