fbpx

Blogul de corporatiști

Adrian Mihai Sandu

Numele meu din buletin este Adrian-Mihai Sandu. De aici și adresa blogului: AMSandu.ro – Blogul de corporatiști. Atâta inspirație am avut, ce să-i faci?! 🙂 

Cum probabil ai realizat deja, m-am format ca și corporatist, căci titulatura de “economist” de pe diploma de la ASE nu mai pare să fie de actualitate. Am fost “spălat pe creier” de o multinațională imediat după ce am terminat facultatea. Și când spun “spălat pe creier”, nu o spun în sens peiorativ. Din contră, nu îmi imaginez cum aș fi putut să știu tot ce știu acum despre cum se face business adevărat, fără injecțiile de know-how primite de-a lungul anilor de la corporație.

Cariera mi-am construit-o pe structura de vânzări în FMCG (bunuri de larg consum), dar pe parcurs am ajuns să fac și alte funcțiuni (category management, strategie etc). Am vândut de la vopsea de păr, șampoane, scutece, detergenți, la ciocolată, mâncare de animale și băuturi alcoolice. Prin urmare, cred că cea mai bună descriere pentru experiența pe care o am este “commercial management”. Da, folosesc multă romgleză în blogul ăsta, dar sunt convins că mă înțelegi 😛

Sunt pasionat de training-uri, fiind trainer de vânzări, dar și de soft skills. Cred cu tărie că educația este cheia succesului unui societăți. De aceea, îmi dedic o parte a timpului meu pentru a ajuta cât mai mulți tineri să devină lideri buni, prin facilitarea unor programe special concepute pentru ei.

În plus, sunt practicant de teatru de improvizație, membru în Trupa All In. Sunt multe principii din teatrul de improvizație care pot fi aplicate în business și chiar în viața de zi cu zi. Dacă vrei să vorbim mai multe pe acest subiect, dă-mi un semn.

 

Cui se adresează Blogul de corporatiști?

 
Ia să vedem dacă ți-ai dat seama! 😝 Surpriză, surpriză: este pentru corporatiști! Desigur, termenul e foarte generic – am mulți prieteni care sunt antreprenori, artiști, sau lucrează în companii ceva mai mici, care sunt convins că vor găsi articole de interes pe aici. Scriu despre 3 teme mari: 
  • business: asta știu, asta scriu 
  • știință și tehnologie: pasiunea mea pentru cum se construiește viitorul 
  • lifestyle: ce se mai întâmplă în afara biroului – pentru cine mai iese câteodată 😉

În plus, am creat și România Out of Officepodcastul despre carieră și viața în afara ei. 

 

Contactează Blogul de corporatiști

Dacă vrei să iei legătura cu mine, ai la dispoziție pagina mea de contact sau rețelele sociale:

Scrie adresa ta de mail mai jos și primești în fiecare luni dimineață cele mai interesante informații din sfera business, lifestyle și tehnologie:

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate o găsești aici.