fbpx

Filme 2021 Netflix: toate lansările de anul acesta

filme 2021 netflix

De ce te-ar interesa?

Într-o mișcare fără precedent, Netflix a anunțat toate lansările de filme originale din 2021. Sunt peste 70 de titluri și se laudă cu sloganul “Un film nou în fiecare săptămână”. Cum lupta pe piața de streaming se întețește, Netflix nu pare să aibă de gând să piardă teren. Iată ce te așteaptă în 2021:

Pe scurt

Netflix începe anul 2021 în forță! Portofoliul de anul acesta va cuprinde filme semnate de cineaști premiați, printre care Jane Campion (The Power of the Dog), Paolo Sorrentino (The Hand of God) și Adam McKay (Don’t Look Up). Va fi un an cu filme pline de elemente pe care abonații Netflix se pare că le adoră, precum: zombi (Armata celor morți), cowboy (The Harder They Fall, Cowboy de asfalt) și povești de dragoste între liceeni (printre care și momentele culminante din trilogiile Tuturor băieților și Cabina de săruturi ). Sunt reintroduse filmele horror pentru adolescenți (trilogia Fear Street , E cineva la tine acasă) și ecranizările unor romane cunoscute (Femeia de la fereastră, Munich, The Last Letter from Your Lover). Sunt aduse și mai multe blockbustere captivante (Red Notice, Sweet Girl, Kate) și vei avea un motiv în plus pentru a spune „DA” vizionării de filme în familie (ZIUA LUI „DA”,  Back to the Outback, ‘Ohana: Comoara ascunsă).

Filmele originale din 2021 au în distribuție unele dintre cele mai mari vedete, printre care Leonardo DiCaprio, Sandra Bullock, Dwayne Johnson, Idris Elba, Meryl Streep, Zendaya, Jennifer Lawrence, Ryan Reynolds, Jennifer Garner, Gal Gadot, Dave Bautista, Naomi Watts, Jake Gyllenhaal, John David Washington și Octavia Spencer. Vor fi filme semnate, printre alții, de: Zack Snyder, Nora Fingscheidt, Joe Wright, Antoine Fuqua, Shawn Levy, Robert Pulcini și Shari Springer Berman, precum și debuturile regizorale ale lui Halle Berry și Lin-Manuel Miranda.

Iată și un scurt video preview cu ce filme vor fi în 2021 pe Netflix:

Filme 2021 Netflix (pe genuri)

Drame

8, Rue de l’Humanite

Data lansării: TBA
Subiect:
 Șapte familii într-o clădire de apartamente din Paris ajung să se cunoască bine – poate prea bine – în timpul pandemiei de coronavirus.

Afterlife of the Party

Data lansării: TBA
Distribuție:
 Victoria Justice 
Subiect:  Perfect pentru fanii The Good Place, acest film metafizic urmărește o femeie care moare de ziua ei de naștere și primește o șansă de a-și îndrepta greșelile pe Pământ pentru a ajunge în Rai.

A Week Away

Data lansării: TBA
Distribuție:
 Kevin Quinn, Bailee Madison, Sherri Shepherd și David Koechner  
Subiect:
 Cu muzică originală și versiuni reimaginate ale cântecelor creștine  contemporane, acest musical este stabilit pe parcursul unei veri cruciale pentru un adolescent cu probleme (Quinn). Când i se oferă posibilitatea de a participa la un centru de detenție pentru minori sau la o tabără de vară creștină, el îl alege pe acesta din urmă – iar povestea se desfășoară de acolo.

Beauty

Data lansării: TBA
Distribuție:  Gracie Marie Bradley, Aleyse Shannon Giancarlo Esposito și Sharon Stone.
Subiect:
 Bazat pe un scenariu de Lena Waithe,  Beauty este o poveste de dragoste între două femei.

Blonde

Data lansării: TBA
Distribuție:  Ana de Armas  joacă rolul unicei Marilyn Monroe.

Subiect:  Bazat pe romanul cu același nume de Joyce Carole Oates,  Blonde este o privire intimă la una dintre cele mai emblematice figuri de la Hollywood.

Bruised

Data lansării: TBA
Distribuție:  Halle Berry își face debutul regizoral în timp ce joacă rolul unei luptătoare.

Subiect:  Berry joacă unei luptătoare MMA care caută să-și reia cariera și să recâștige custodia fiului ei.

Concrete Cowboy

Data lansării: TBA
Distribuție:  Idris Elba, Caleb McLaughlin, Jharrel Jerome, Lorraine Toussaint, Byron Bowers și Clifford “Method Man” Smith. 
Subiect:  Bazat pe romanul  Ghetto Cowboy de Greg Ner,  Concrete Cowboy se concentrează pe un băiat de 15 ani, care descoperă pasiunea călăritului, atunci când merge să trăiască cu tatăl său.

Fever Dream

Data lansării: TBA
Distribuție: Maria Valverde, Dolores Fonzi
Subiect: O femeie aflată pe moarte în Argentina rurală, este vizitată de o serie de apariții care explică cum a ajuns în acel punct.

Monster

Data lansării: TBA
Distribuție:  Kelvin Harrison Jr., Jennifer Hudson, Jennifer Ehle, Jeffrey Wright și John David Washington.
Subiect:  Bazat pe romanul bestseller de Walter Dean Myers,  Monster este despre un student de 17 ani (Harrison Jr.) acuzat pe nedrept de crimă.

München

Data lansării: TBA
Distribuție:  Jeremy Irons, George MacKay
Subiect:  Film istoric centrat pe negocierile dintre Anglia și Germania în ajunul celui de-al doilea război mondial.

Pinguin Bloom

Data lansării: 27 ianuarie
Distribuție:  Naomi Watts, Andrew Lincoln, Jacki Weaver

Subiect:  Atunci când un accident lasă o mamă tânără în scaunul cu rotile, ea și familia ei își consolidează legăturile având grijă de un pui de coțofană, pe care îl numesc Pinguin.

Pieces of a Woman

Data lansării: 7 ianuarie
Distribuție:  Vanessa Kirby, Sarah Snook, Ellen Burstyn și Shia LaBeouf.
Subiect: O naștere acasă cu probleme stă la baza unei drame emoționale

Red Notice

Data lansării: TBA
Distribuție:  Dwayne Johnson, Gal Gadot și Ryan Reynolds
Subiect:  Un profiler FBI (Johnson) face echipă cu doi criminali (Gadot și Reynolds) pentru a-l prinde pe cel mai căutat criminal din lume.

Skater Girl

Data lansării: TBA
Distribuție:  Rachel Saanchita Gupta și Shafin Patel
Subiect:  O adolescentă din India rurală este introdusă în skateboarding și ajunge să concureze în campionatele naționale.

The Dig

Data lansării: 29 ianuarie
ianuarie:  Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James și Johnny Flynn.
Subiect:  Bazat pe o poveste adevărată  și inspirat de un roman,  Dig urmărește o văduvă bogată care descoperă în curtea ei un mormânt vechi de o semnificație istorică extraordinară.

The Guilty

Data lansării: TBA
Distribuție:  Jake Gyllenhaal
Subiect: Un operator de call center se află într-o situație de urgență în care nimic nu este ceea ce pare.

The Hand of God

Data lansării: TBA
Distribuție:  Cineastul Paolo Sorrentino regizează acest film în orașul său natal, Napoli.
Subiect:  Detaliile poveștii nu sunt disponibile. Cu toate acestea, Sorrentino a spus, “Mâna lui Dumnezeu reprezintă pentru prima dată în cariera mea un film intim și personal”.

The Harder They Fall

Data lansării: TBA
Distribuție:  Jonathan Majors, Zazie Beetz, Delroy Lindo, Lakeith Stanfield, Regina King, și Idris Elba.
Subiect:  Outlaw Nat Love (Majors) descoperă că dușmanul său, Rufus Buck (Elba), este eliberat din închisoare, așa că își reunește banda pentru a-l urmări pe Rufus și a căuta răzbunare.

The Power of the Dog

Data lansării: TBA
Distribuție: Benedict Cumberbatch și Jesse Plemons
Subiect:  La o fermă din Montana în 1920, doi frați complet diferiți se ceartă asupra relației unuia dintre ei cu o văduvă locală (Kirsten Dunst).

The Starling

Data lansării: TBA
Distribuție:  Melissa McCarthy, Chris O’Dowd, Kevin Kline, Timothy Olyphant, Daveed Diggs, Skyler Gisondo, Loretta Devine, Laura Harrier, Rosalind Chao și Kimberly Quinn.
Subiect: După  ce a suferit o tragedie, Lilly (McCarthy) încearcă să se vindece prin grădinărit, iar apoi se consumă din cauza unui cuib de grauri violenți din curtea ei.

The White Tiger

Data lansării: TBA
Subiect:  Adarsh Gourav, Rajkummar Rao și Priyanka Chopra-Jonas.
Subiect:  Adaptat dintr-un  roman premiat cu Premiul Booker,  Tigrul Alb este călătoria unui om care se luptă cu castele și clasele din India.

tick, tick…BOOM!

Data lansării: TBA
Distribuție: Andrew Garfield, Vanessa Hudgens, Alexandra Shipp, Robin de Jesús, Joshua Henry, Judith Light și Bradley Whitford
Subiect:  Povestea unui compozitor de teatru aspirant care servește la mese în New York City în timp ce scrie la ceea ce el speră să devină marele muzical american.

Film fără titlu de Alexandre Moratto

Data lansării: TBA
Subiect:  Mateus, un băiat de 18 ani, acceptă un loc de muncă într-un depozit de vechituri din São Paulo și este ulterior ademenit într-un fel de sclavie contemporană.

Film fără titlu de Graham King

Data lansării:  TBA
Distribuție: Sandra Bullock
Subiect: După ce a ispășit o sentință pentru o crimă violentă, Ruth Slater (Sandra Bullock) reintră într-o societate care refuză să-i ierte trecutul.

Thrillere și filme de groază

Army of the Dead

Data lansării: TBA
Distribuție:
 Dave Bautista, Tig Notaro, Omari Hardwick, Ana de la Reguera
Subiect:  Imaginează-ți că apocalipsa zombie începe în Las Vegas. Cred că am spus suficient! 😀

Awake

Data lansării: TBA
Distribuție:  Gina Rodriguez și Jennifer Jason Leigh
Subiect:
 În acest film distopic, lumea așa o știm se termină într-un cataclism care elimină toate electronicele și distruge capacitatea oamenilor de a dormi. O singură femeie deține cheia unei nopți bune de odihnă. Întrebarea este: poate salva lumea înainte ca mintea ei să fie distrusă?

Beckett

Data lansării: TBA
Distribuție:  John David Washington, Alicia Vikander, Boyd Holbrook și Vicky Krieps
Subiect:
 Ce ar trebui să fie o vacanță romantică grecească se transformă într-un coșmar.

Blood Red Sky

Data lansării: TBA
Distribuție: Peri
Subiect:  După ce un avion este deturnat, o femeie cu o boală misterioasă își dă seama că ea este singura persoană care îl poate salva pe fiul ei și pe ceilalți pasageri.

Escape From Spiderhead

Data lansării: TBA
Distribuție:  Chris Hemsworth, Miles Teller și Jurnee Smolett
Subiect:  Această dramă futuristă are loc într-o instituție condusă de un “vizionar strălucit” care experimentează oferind deținuților medicamente care modifică emoțiile.

Trilogia Fear Street

Data lansării: Vara anului 2021

Distribuție: Sadie Sink, Gillian Jacobs, Olivia Welch, Emily Rudd, Benjamin Flores Jr

Subiect:  Ecranizarea romanelor lui R.L. Stine Fear – filme de groază pentru copii

I Care a Lot

Data lansării: TBA
Distribuție:  Rosamund Pike, Eiza Gonzalez, Dianne Wiest și Peter Dinklage.
Subiect:  Un thriller întunecat despre un tutore legal corupt din punct de vedere moral, care sifonează economiile unor oameni în vârstă.

Intrusion

Data lansării: TBA
Distribuție:  Logan Marshall Green și Freida Pinto

Subiect:  După o pătrundere prin efracție în casa ei, o femeie (Pinto) este traumatizată și suspicioasă față de lumea din jurul ei.

Kate

Data lansării: TBA
Distribuție:  Mary Elizabeth Winstead, Woody Harrelson, Michiel Huisman și Tadanobu Asan

Subiect: Un thriller despre răzbunare.

Nightbooks

Date lansării:  TBA
Distribuție:  Krysten Ritter, Winslow Fegley și Lidya Jewet

Subiect: Un băiat obsedat de povești înfricoșătoare este închis de o vrăjitoare în apartamentul ei și trebuie să spună o nouă poveste înfricoșătoare în fiecare noapte, pentru a rămâne în viață.

Night Teeth

Data lansării:  TBA
Distribuție:  Debby Ryan, Alfie Allen și Lucy Fry
Subiect:  Pasagerii unui șofer de rideshare se dovedesc a fi creaturi supranaturale care-l conduc pe acesta într-o lume periculoasă.

No One Gets Out Alive

Data lansării:  TBA
Distribuție: Cristina Rodlo și Marc Menchaca
Subiect: O imigrantă din America își rezervă o cameră într-o pensiune, doar că realizează cu nu mai poate să o părăsească.

O2

Data lansării:  TBA
Distribuție: Noomi Rapace și Melanie Laurent.
Subiect: O  tânără se trezește într-o unitate medicală de criogenie fără să-și amintească cum a ajuns acolo. Nu te uita dacă ești claustrofob!

Outside the Wire

Data lansării:  15 ianuarie
Distribuție:  Anthony Mackie, Damson Idris
Subiect:  Un viitor în care androizii luptă în războaiele omenirii.

Stowaway

Data lansării:  TBA
Distribuție:  Anna Kendrick, Toni Collette, Shamier Anderson și Daniel Dae Kim

Subiect:  Echipajul unei nave spațiale ce merge spre Marte descoperă un pasager clandestin la mult timp după decolare.

There’s Someone Inside Your House.

Data lansării:  TBA
Distribuție: Sydney Park, Theodore Pellerin, Asjha Cooper, Dale Whibley și Sarah Dugdale.
Subiect: Romanul captivant al lui Stephanie Perkins a inspirat acest thriller din Nebraska, în care un grup de adolescenți sunt urmăriți de un criminal care poartă mască. Sună cunoscut?

The Swarm

Date lansăuri:  TBA
Distribuție: Suliane Brahim
Subiect:  O femeie află că lăcustele pe care le crește în curte (?!) se hrănesc cu sânge uman.

The Woman in the Window

Data lansării:  TBA
Distribuție: Amy Adams, Julianne Moore și Jennifer Jason Leigh.
Subiect: O femeie din New York își spionează vecinii și crede că este martoră la o crimă violentă.

Things Heard and Seen

Data lansării:  TBA
Distribuție:  Amanda Seyfried, James Norton, Natalia Dyer, Rhea Seehorn, Alex Neustaedter și F. Murray Abraham.
Subiect:  Un cuplu din Manhattan se mută într-un oraș istoric din Valea Hudson doar pentru a afla că singurul lucru mai complicat decât căsătoria lor este casa în care s-au mutat.

Comedii

Bad Trip

Data lansării:  TBA
Distribuție:
Lil Rel Howery, Eric Andre și Tiffany Haddish

Subiect:  Doi prieteni fac o călătorie de la Florida la New York. Filmul prezintă farse reale efectuate asupra unor necunoscuți.

Don’t Look Up

Date lansării:  TBA
Distribuție: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Jonah Hill, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Cate Blanchett și Meryl Streep

Subiect: Cel  mai recent film al lui Adam MacKay urmărește încercarea a doi astronauți de a avertiza omenirea cu privire la o cometă care se apropie.

Double Dad

Data lansării:  TBA
Distribuție: Maisa Silva

Subiect: După ce a  crescut într-o comunitate hippie, o fată încearcă să-și găsească tatăl biologic și ajunge să găsească două posibilități.

Moxie

Data lansării:  3 martie
Distribuție:  Josephine Langford și Patrick Schwarzenegger
Subiect:  Inspirată de mama ei punk rock, o fată de 16 ani începe o revoluție feministă în liceul ei.

The Last Mercenary

Data lansării:  TBA
Distribuție:  Jean-Claude Van Damme, Alban Ivanov, Assa Sylla și Samir Decazza.
Subiect:  Un fost agent al serviciilor secrete se întoarce în Franța după ce fiul său este acuzat pe nedrept de trafic de arme și droguri de către guvern. Sună serios, da, dar ar trebui să fie o comedie.

Thunder Force

Data lansării:  TBA
Distribuție:  Melissa McCarthy și Ben Falcone.
Subiect:  Imaginați-vă o lume în care supervillains sunt peste tot. Acum imaginează-ți că doi prieteni obișnuiți ar găsi o cale să-i învingă.

Yes Day

Data lansării:  12 martie
Distribuție:  Jennifer Garner și Edgar Ramirez
Subiect: Doi părinți sunt de acord să spună “da” copiilor lor pentru o zi întreagă. Ce te aștepți să iasă din asta?

Dragoste

Bombay Rose

Date lansării:  TBA
Distribuție:
 Gitanjali Rao a scris, editat, regizat și proiectat acest film animat despre un vânzător de flori care se îndrăgostește.
Subiect:
Inspirat de  estetica Bollywood, acest film de animație bazat pe o poveste adevărată, este despre un tânăr dansator care scapă dintr-o căsătorie aranjată.

Fuimos Canciones

Date :  TBA
Distribuție:  María Valverde, Alex González și Elísabet Casanovas.
Subiect:  Maca (María Valverde), în vârstă de 30 de ani, trece prin niște provocări atunci când fostul ei prieten, Leo (Alex González) revine în viața ei, imediat după ce și-a revenit dintr-o despărțire.

Love Hard

Date lansării:  TBA
Distribuție: Nina Dobrev, Charles Melton și Jimmy O. Yang

Subiect:  O femeie călătorește din L.A. pentru a întâlni un bărbat dintr-o aplicație de întâlniri, doar pentru a afla că nu este cine spune că este.

Malcolm & Marie

Data lansării:  5 februarie
Distribuție:  Zendaya și John David Washington

Subiect:  Filmat în întregime în lock-down  

The Kissing Booth 3

Date :  TBA
Distribuție:  Jacob Elordi și Joey King
Subiect: O fată trebuie să aleagă între Harvard, unde se duce prietenul ei, Noah, și Berkeley, unde se duce BFF-ul Lee.

The Last Letter From Your Lover

Data lansării:  TBA
Distribuție:  Felicity Jones, Shailene Woodley, Callum Turner și Nabhaan Rizwan.
Subiect: Un jurnalist ambițios descoperă un cufăr cu scrisori de dragoste secrete din 1965.

To All the Boys: Always and Forever

Date lansării:  TBA
Distribuție:  Lana Condor, Noah Centineo, John Corbett,

Subiect: Cum absolvirea se apropie cu repeziciune, Lara Jean Covey își imaginează cum va arăta restul vieții ei… și dacă Peter Kavinsky va fi în ea.

Filme de familie

Back to the Outback

Date lansării:  TBA
Distribuție:
 Isla Fisher, Eric Bana, Guy Pearce, Jacki Knight

Subiect:  Locuitorii unei grădini zoologice australiane complotează pentru a evada din casa reptilelor.

Finding Ohana

Data lansării:  TBA
Distribuție: Kea Peahu și Alex Aiono.
Subiect:  Doi frați din Brooklyn călătoresc în Hawaii pentru a se reconecta cu strămoșii lor.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Date :  TBA
Distribuție:  Ben Schwartz, Omar Benson Miller, Brandon Mychal Smith și Josh Brener.
Subiect:  Un nou film cu celebrele țestoase

The Loud House Movie

Data lansării:  TBA
Subiect:  Familia din Casa Loud pleacă într-o excursie în Scoția.

Trollhunters: Rise of the Titans

Data lansării:  TBA
Distribuție:  Renumitul regizor Guillermo del Toro a creat acest film animat DreamWorks, în care vei regăsi vocile lui Diego Luna, Nick Offerman, Tatiana Maslany, Kelsey Grammar și mulți alții.
Subiect:  Trollhunters: Rise of the Titans  are loc într-un oraș la granița liniilor magice și mistice, făcându-l un magnet pentru creaturi din alte lumi, cum ar fi troli, extratereștri și vrăjitori.

Wish Dragon

Data lansării:  TBA
Subiect:  Un student de colegiu din clasa muncitoare și un dragon pornesc într-o aventură prin Shanghai.

Filme de vacanță

A Boy Called Christmas

Datele :  TBA
Distribuție:
 Jim Broadbent, Maggie Smith, Michiel Huisman, Sally Hawkins și Kristen Wiig
Subiect:
 Un băiat pleacă în căutarea tatălui său, care el însuși este într-o căutare pentru a descoperi un sat mitic al elfilor.

A Castle for Christmas

Date lansării:  TBA
Distribuție:
 Brooke Shields și Cary Elwes.
Subiect:
 O americancă călătorește în Scoția cu intenția de a cumpăra un castel, și dă peste ducele scoțian care îl deține.

Robin Robin

Data lansării:  TBA
Distribuție:
 Gillian Anderson și Richard E. Grant

Subiect:  O pasăre crescută de o familie de șoareci începe să-și pună întrebări cu privire la identitatea ei.

The Princess Switch 3

Date :  TBA
Distribuție:
 Vanessa Hudgens
Subiect:
 Când o relicvă neprețuită este furată, regina Margareta și prințesa Stacy se decid să o ajute pe verișoara Fiona.

Dacă ai chef de un serial în loc de filme, iată aici niște recomandări. 

Tu pe care din filmele de mai sus aștepți cel mai mult să-l vezi? Scrie în comentarii!

Spune-le și altora:

5 1 vote
Article Rating
Etichete:
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x