fbpx

Top 5 idei de cadouri pentru corporatiști

Idei de cadouri pentru corporatisti

De ce te-ar interesa?

Ai în casă un corporatist și nu știi ce cadou să-i iei? Vrei să iei colegilor de la muncă ceva și ești în pană de inspirație? Iată 5 idei de cadouri pentru corporatiști (și nu numai 😛).

Am pus variante pentru toate bugetele, de la suma simbolică pentru Secret Santa, până la 1000 de lei, dacă data trecută ți-a luat un cadou mult mai scump și acum vrei să compensezi.

1. O carte bună, pe o temă la modă

Why we sleep: The New Science of Sleep and Dreams este un best-seller foarte cunoscut și extrem de util, mai ales pentru un corporatist care uneori uită că mai trebuie să-și încarce bateriile, dacă vrea să performeze la maximum pe toate planurile.

Cartea este scrisă de un cercetător american, care vrea să demonstreze o legătură între lipsa unui somn de calitate și apariția multor boli grave ale lumii de azi: Alzheimer, cancer, obezitate, diabet. 

Nu există încă variantă în română, iar varianta în engleză e adusă la comandă cam într-o săptămână. Deci, dacă te interesează, ar trebui să te cam grăbești. Dacă totuși n-ai cum să aștepți atât, iată și alte idei de cărți interesante, perfecte pentru Secret Santa:

2. Un joc de societate

Dixit este unul din jocurile mele preferate. Sunt multe variante și extensii din care poți alege. Pentru un cadou, recomand să începi cu Dixit Odyssey și apoi destinatarul cadoului își poate cumpăra oricâte extensii își dorește, dacă vrea. Jocul e foarte simplu de învățat, ceea ce înseamnă că poate însufleți orice petrecere de apartament. E pentru toate vârstele și se poate juca chiar și în 12! Generează garantat mult mai multă distracție la masa de Crăciun cu tot familionul, decât clasicele discuții despre când te măriți/ însori sau cine a mai murit și de ce boală. Alte jocuri faine care stimulează interacțiunile sociale sunt:

3. Un set de cosmetice naturale

Cosmeticele sunt printre cele mai dăruite cadouri, dar de multe ori sunt percepute ca impersonale. De-asta îți recomand să alegi ceva mai special, cum ar fi pachetele de la Manna. Sunt produse 100% din ingrediente naturale, fără ulei de palmier și fără chimicale, fără a fi testate pe animale, sunt organice și vegane. Adică bifează cam tot ce e la modă printre corporatiștii aflați în căutarea unui stil de viață mai sănătos. Au și pentru femei și pentru bărbați. Mie mi-au atras atenția:

4. Transformă-i casa în smart house cu neașteptat de puțini bani!

idei de cadouri pentru corporatisti

Pentru un pasionat de gadget-uri și tehnologie sunt acum disponibile câteva opțiuni grozave la prețuri foarte accesibile. Partea bună este că multe dispozitive pot fi cumpărate separat și apoi vor funcționa foarte bine împreună. Eu o să-ți recomand niște device-uri pe care le am și eu acasă și de care sunt foarte încântat:

  • Google Chromecast. E un must-have, crede-mă! Indiferent de ce televizor sau telefon ai, merge impecabil să controlezi de pe telefon Netflix, HBO GO, YouTube, Spotify etc și să le trimiți pe televizor. Varianta Full HD e sub 200 lei, iar dacă vrei 4K e cam dublu. 
  • Google Home Mini. E o boxă smart, cu care vorbești neașteptat de ușor (în engleză). Încă nu știe română, dar engleza nu trebuie să fie perfectă ca să te înțeleagă. Poți să-i spui “Hey, Google. Play some happy music!” și dacă conectezi un cont de Spotify începe să cânte un playlist de muzică veselă. Dacă ai și Chromecast la televizor, poți să-l controlezi vocal cu ajutorul acestei boxe. De exemplu, eu acasă spun: “Hey, Google. Play South Park!” și dă drumul la televizor, pe Netflix, la episodul la care rămăsesem. Bineînțeles, pot să-i mai dau comenzi precum: “Pause”, “Play next episode” etc. Google Home Mini costă tot sub 200 lei!
  • Broadlink RM Mini 3. E un fel de telecomandă universală, doar că nu are niciun buton. Se conectează la Wi-Fi și o poți controla de pe telefon sau chiar prin voce cu Google Home Mini, de exemplu. Poate copia semnalul de la orice telecomandă cu infraroșu (TV, aer condiționat, sistem audio…). Eu am setat Google Home să o folosească și astfel funcționează comenzi vocale de genul: “Switch to next channel on TV”, “TV off”, “AC on”, “lights on” (am și niște becuri relativ ieftine de tip led multicolor, care aveau telecomandă și astfel le pot controla prin Google Home acum). Mai mult, poți să dai drumul la aerul condiționat de pe telefon, înainte să ajungi acasă, prin 4G. Costă sub 100 de lei!

5. Periuță de dinți cu inteligență artificială

idei de cadouri

Asta-i varianta aia scumpă de care îți spuneam la început: Oral-B Genius X.

Nu mă întreba dacă la banii ăștia știe să facă și cartofi prăjiți, că s-ar putea să nu fie departe! Cu ajutorul inteligenței artificiale, periuța asta deșteaptă, nu numai că îți curăță măselele cum n-ai mai văzut, dar îți și spune cât de bine te periezi și te îndrumă cum s-o faci mai bine. Dacă totuși n-ai 1000 de lei să dai pe o periuță, există și variante mai ieftine, care, deși nu sunt chiar așa deștepte, tot fac o treabă excelentă:

De final

Dacă te-au inspirat recomandările mele și vrei să cumperi ceva, aș aprecia să o faci pornind de la link-urile din acest articol. Nu te costă nimic în plus, iar eu primesc un comision (mic) de la site-urile respective.

Dacă vrei să vezi când postez articole noi, abonează-te la Newsletter-ul lui Sandu și te țin eu la curent cu noutățile.

Spor la cumpărături și nu uita: (Secret) Santa există! 🎅🏻

Spune-le și altora:

Tu ce zici?

avatar