fbpx

Netflix contra plictiselii: de văzut când n-ai ce face

netflix contra plictiselii

Ai o zi liberă și chef de leneveală pe acasă? Ai vrea să te uiți la ceva lejer fără să-ți bați capul cu intrigi și drame?

Îți propun să încerci un show de magie ceva mai diferit: Penn & Teller: Fool us. E un fel de talent show în care concurenții sunt magicieni. Juriul este format din probabil cel mai cunoscut și de succes cuplu de magicieni din lume: Penn & Teller. 

Concurenții își fac numărul pe scenă având ca obiectiv să-i “păcălească” pe cei doi jurați, adică ei să nu fie capabili la final să explice cum au fost făcute trucurile.

Evindent, cel mai greu pentru un magician este să păcălească alți magicieni, mai ales când e vorba de unii foarte experimentați. Când ai zeci de ani de experiență în magie, ai cam văzut toate trucurile ce pot fi făcute. Și totuși, câteodată, mai apare ceva nou și nu întotdeauna se prind.

Eu, unul, nu sunt neapărat un fan al magiei. Adică nu urmăresc nu știu câte show-uri sau artiști. Dar Fool Us m-a prins. E amuzant, interesant și cu un ritm bun. E de văzut când n-ai ce face! 😛

La noi, găsești primele 2 sezoane pe Netflix. S-au mai filmat încă alte 4 sezoane deocamdată, poate o să ajungă și la noi (legal 😉)

Din aceeași zonă, îți recomand cu căldură cele 2 filme Now You See Me. Dacă nu le-ai văzut încă, trebuie neapărat să o faci! Mai ales primul, este pentru mine unul din cele mai bune filme de acțiune din ultimul deceniu. Se pare că va apărea și un al treilea film în curând.

Dacă mai vrei și recomandări de alte genuri, vezi aici.

De asemenea, te poți abona la Newsletter-ul lui Sandu pentru a primi săptămânal diverse noutăți de business, tehnologie și lifestyle.  

Spune-le și altora:

5 1 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x