fbpx

Ocazie unică să participi la un program de mentorship cu James Lafferty

James Lafferty

Scriam acum câteva săptămâni despre experiența mea la training-ul de leadership cu James Lafferty (vezi aici articolul). Am o super veste pentru tine: s-a programat o nouă sesiune și poți participa și tu dacă te grăbești! Citește mai jos detaliile.

Despre James Lafferty

James Michael Lafferty este CEO Fine Hygenic Holding, fiind considerat de mulți ca unul dintre cei mai carismatici și diferiți business leaderi din lume. A condus business-uri de multe milioane de dolari pentru giganții Procter & Gamble, Coca-Cola și British American Tobacco. În același timp, este antrenorul echipei olimpice de atletism din Filipine, jurnalist premiat și profesor universitar!

La P&G, unde am lucrat și eu, era aproape o legendă vie. Circulau filmulețe cu speech-uri sau mesaje de-ale lui cam cum circulă acum meme-urile pe rețelele sociale. S-a angajat la P&G în anii ’80 după ce înainte fusese antrenorul de fitness al unor manageri de pe acolo. Îți imaginezi cum ar fi ca antrenorul tău de la Worldclass să se angajeze la tine la firmă și în câțiva ani să fie șefu’ mare? 😁 Asta da poveste!

Inițial a fost respins la interviul de angajare, dar nu s-a mulțumit cu răspunsul și a insistat la evaluatori să-i mai dea o șansă. A ajuns apoi să-și construiască o carieră fulminantă, devenind unul din liderii de top ai P&G.

Acum trăiește în Dubai, conducând una din cele mai mari companii de bunuri de larg consum din Orientul Mijlociu.

Despre programul de mentorship

James ține foarte mult la dezvoltarea capabilităților oamenilor săi și de aceea susține personal multe sesiuni de training în compania pe care o conduce. Dacă nu lucrezi pentru el, mai ai ocazia uneori să-l vezi la unele sesiuni open pe care le ține, dar acestea sunt de regulă prin Orientul Mijlociu, că acolo locuiește acum.

Odată cu pandemia însă, a apărut ocazia unor sesiuni open pe Zoom. Așa am ajuns și eu să particip acum câteva săptămâni, la un cost care mi s-a părut mai mult decât rezonabil pentru un lider de un așa calibru (183 $ pentru 3 sesiuni de 3 ore). Nivelul de interacțiune a fost foarte ridicat, fiind într-o clasă de aproximativ 20 de participanți.

Programul Alpha Mentorship acoperă, printre altele:

  • Evaluarea puntelor tale forte și a celor slabe în calitate de lider
  • Cum să-i aliniezi pe toți către o viziune comună
  • Abilități de comunicare eficientă în timpul unor schimbări majore
  • Cum să gestionezi stresul și să eviți burnout-ul

 

Mai multe detalii despre experiența mea cu acest training, precum și 20 de insight-uri pe care le-am cules, le găsești aici.

Vestea bună e că a mai programat o grupă pentru perioada 20 iunie – 4 iulie 2020. Se ține sâmbăta de la 8:00 dimineața (ora României), ceea ce înseamnă că nu-ți dă peste cap programul. Crede-mă, merită să te trezești 3 sâmbete pentru asta! Scrie că fiecare sesiune durează 2.5 ore, dar a cam depășit cu 1 oră timpul de fiecare dată. Are omul ăsta atâtea povești de spus, că atunci când îl pornești, greu se mai poate opri! 😄

Acum costul este același pe care l-am plătit și eu: 183 $. Dar, dacă te interesează, poți folosi codul meu de alumni, care îți oferă o extra reducere de 20$: SY2020ALPHA-145

Dacă folosești codul de mai sus, tu primești reducerea și eu primesc credite pentru alte cursuri. Deci e win-win! 😉

Eu zic să te grăbești, că locurile se ocupă rapid! Fiind online, sunt participanți din toată lumea și e destul de mare înghesuiala la el. 

Iată site-ul unde te poți înscrie:

Înscrie-te aici!

Succes!

Spune-le și altora:

5 1 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x