fbpx

Oportunități pentru liderii de mâine

lideri

Sunt multe lucruri în neregulă cu sistemul de educație din România! Este probabil cel mai mare handicap al societății noastre, ce își manifestă efectele nu numai în prezent, dar și în următoarele decenii.

Partea bună e că putem face ceva pentru ca viitorul să fie altfel! Există organizații ce investesc resurse importante pentru a forma liderii de mâine. Una dintre acestea, poate printre cele mai active, este Leaders România.

Vara aceasta voi avea și eu plăcerea să contribui la formarea unor noi generații de lideri, la invitația celor de la Leaders. Dacă cunoști tineri cu potențial, studenți sau proaspăt absolvenți, merită să le dai un share la unul din linkurile de mai jos:

Seria de workshopuri She Leads Tomorrow powered by Renault și Fundația Leaders este construită în jurul competențelor viitorului. Viitorul pe care 70 de tinere îl vor construi în jurul comunității lor, asumându-și rolul de lider. She Leads Tomorrow este locul în care își accelerează potențialul și își dezvoltă capabilitățile necesare. The future is hers @ She Leads Tomorrow. Aplică aici până pe 16 iunie 2021.

Leaders Explore Tech – program național online de leadership personal și autocunoaștere pentru studenți și absolvenți din următoarele domenii: IT și inginerie,  finanțe și statistica/matematică, dar și cei care au inițiative de AI, automatizare în diferite zone, proiecte legate de zona de IT, dezvoltare tehnologică. Aplică aici până pe 19 iunie 2021.

Leaders Explore – program național online de leadership personal și autocunoaștere pentru studenți și absolvenți din orice domeniu. Aplică aici până pe 22 iunie 2021.

Taxa de participare la toate programele de mai sus este acoperită integral de sponsori, așadar nu implică costuri pentru participanți.

Prin urmare, dacă știi tineri cu potențial ce ar avea de câștigat din asemenea programe, nu ezita să dai un share. 

Spune-le și altora:

5 1 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x