fbpx

4 recomandări de seriale – Partea a 3-a

recomandari de seriale

Dacă tot stăm pe acasă mai mult decât de obicei zilele astea, m-am gândit să continui seria cu recomandări de seriale mai deosebite, de care poate n-ai auzit.

Medical Police -- IMDb 5.8

Dacă ți-au plăcut clasicele filme din anii ’80-90 cu Leslie Nielsen, din seria Naked Gun, cu siguranță o să-ți placă și Medical Police!

Sunt doctori, dar și polițiști în același timp! O parodie nebună, la care eu am râs cu lacrimi de m-a durut burta. Mai ales că se potrivește la fix cu pandemia globală prin care trecem acum.

Doi medici americani descoperă în Sao Paolo un virus care amenință să eradicheze rasa umană. Merg în jurul lumii să găsească un tratament și trec prin tot felul de aventuri amuzante. Orice asemănare cu situația din lumea reală este pur întâmplătoare…sper! 😂

Un alt lucru funny la serialul ăsta: actrița din rolul principal seamănă incredibil de bine cu Gabriela Firea! Să-mi zici dacă numai mie mi se pare asta…

Are 10 episoade de 24 de minute, deci îl poți vedea într-o zi dacă te pui pe el! E pe Netflix.

Medical Police | Official Trailer | Netflix

Kidding -- IMDb 8.0

Jim Carrey revine pe ecrane într-un rol interpretat fenomenal!

Serialul mi-ar fi foarte greu să-l definesc ca pe o comedie, deși am râs de multe ori. Este de fapt o dramă puternică, care are accente de comedie neagră.

Jeff, cunoscut de o lume întreagă sub numele de Mr. Pickles, este vedeta unui show cu păpuși, adorat de milioane de copii din întreaga lume. El îi învață pe aceștia despre bunătate și sinceritate de generații întregi, reușind să creeze în același timp o afacere de multe milioane de dolari în jurul acestui concept. În urma unei tragedii personale, lumea lui Jeff începe să se dezintegreze în jurul său și el încearcă (nu cu mult succes) să facă față schimbărilor.

Poate că depresia prin care a trecut în viața reală Jim Carrey îl face să fie atât de bun în acest rol, poate talentul lui înnăscut, sau poate ambele. Îmi aduce aminte de interpretările sale din Man on the Moon și Truman Show, când ne-am dat cu toții seama că Jim Carrey poate juca și dramă. Și încă cum…

Deocamdată Kidding are 20 episoade de 30 de minute, în 2 sezoane, și îl poți vedea pe HBO GO.

Kidding (2018) | Official Trailer | Jim Carrey SHOWTIME Series

The Good Place -- IMDb 8.2

Iată o comedie curată, super amuzantă, care te ține în permanență într-o atmosferă pozitivă. 

Ideea de bază: câțiva pământeni mor și ajung într-un fel de rai: “The Good Place”. Dacă la început sunt foarte bucuroși că au ajuns acolo, pe parcurs încep să descopere tot felul de ciudățenii. Sunt mai multe întorsături de situație, pe care eu, unul, nu le-am văzut venind.

Este un serial ușor de urmărit, care îți poate aduce o stare de relaxare și bună dispoziție, la mare căutare zilele astea. Merită să-l încerci!

Are 50 de episoade de 22 de minute, în 4 sezoane și la noi este pe Netflix.

The Good Place Season 1 Trailer [HD] Kristen Bell, Tiya Sircar, D'Arcy Carden

Lost in Space -- IMDb 7.3

Nu puteam să-ți dau recomandări de seriale fără să fie și un SF! Și acesta e unul foarte reușit, fiind un remake după un serial celebru din anii ’60.

Este un serial de aventură, pentru toată familia, cu efecte speciale faine și o poveste care te împinge la binging. Familia Robinson se prăbușește pe o planetă necunoscută și face tot posibilul să se salveze.

N-are rost să-ți dau mai multe detalii despre acțiune, pentru că trebuie să descoperi pe cont propriu. Îți garantez că te prinde! Nu este excesiv de dur sau de violent, așa că poți să-l urmărești și cu copiii ceva mai mărișori.

Deocamdată sunt 2 sezoane cu 20 de episoade, a câte o oră fiecare. Îl vezi pe Netflix.

Lost in Space | Official Trailer | Netflix

Dacă ți-au plăcut recomandările astea și mai vrei și altele, aruncă un ochi pe celelalte articole pe aceeași temă: aici și aici. Sau adu-ți aminte de serialele anilor ’90.

Iar dacă vrei să primești articole noi și alte informații interesante, abonează-te la Newsletterul lui Sandu.

Spune-le și altora:

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x